Başkan Baysan Gazetecilerle Basket Maçında Ter Döktü

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen ve dernek üyesi gazetecileri iş yoğunluğu ile iş stresinden...

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen ve dernek üyesi gazetecileri iş yoğunluğu ile iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak maksadıyla tertiplenen basketbol karşılaşmalarının bu haftaki konukları Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt oldu. Başkan Baysan ve yardımcısı Sarıkurt da gazetecilerle birlikte salona çıkarak ter döktü.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından sosyal ve sportif etkinlikler dahilinde düzenlenen basketbol karşılaşmalarına dernek üyesi gazetecilerin yanı sıra bu kez Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt da katıldı.

Reklam
Reklam

Sporun doğasına uygun bir centilmenlik havası içerisinde ancak bir o kadar da rekabet ortamında gerçekleştirilen basketbol karşılaşmalarında ter döken gazetecilere bu kez Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt da katıldı. Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve belediye başkanı Ünal Baysanın her iki devre iki ayrı takımın formasını giydiği basketbol maçında kazanan dostluk oldu.

Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin isteği doğrultusunda geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen basketbol karşılaşmalarına bu yıl da başladıklarını belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken: “Çeşitli organizasyonlar ve faaliyetleri hayata geçirmek için üyelerimizle sık sık bir araya geliyor ve istişare ediyoruz. Bu buluşmalarda ortaya atılan bir istekle hayata geçirilen basketbol karşılaşmalarına katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt`a teşekkür ederiz” dedi.

Erken çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile sportif projeleri hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: