Başkan Baysan’dan Yerel Rap Grubuna Destek

Çorlu’nun yerel gruplarından Alan 59, müzikal kariyerinin 10. yılı münasebetiyle yeni albüm çıkardı.“Prestij” adlı yeni...

Çorlu’nun yerel gruplarından Alan 59, müzikal kariyerinin 10. yılı münasebetiyle yeni albüm çıkardı.

“Prestij” adlı yeni albüm çalışmasının tanıtım çalışmalarına başlayan Alan 59 Grubunun üyeleri; Mehmet Atan ve Hüseyin Özkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Baysan’a yeni albümlerini takdim eden başarılı gençler: “Grubumuzu 2001 yılında kurduk. İlk albümüz Geçmişin Bedeli 2007 yılında yayınlandı. Son albümümüz Prestij için klip çekeceğiz. Yeni albümümüzle sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak ve Türkiye çapında çalışmalar ortaya koymayı hedefliyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Alan 59 Grubunun üyelerini tebrik eden Başkan Baysan, klip çekimi konusunda gerekli desteği vereceğini belirtti.

Özel sektörde çalışan Alan 59 Grubunun üyeleri, kayıtlarını TMT Proline Müzik Stüdyosunda yapıyor. 20 şarkının yer aldığı Prestij albümü için klip çekmeye hazırlanan Alan 59 Grubu’nun sponsor arayışı devam ediyor. Türkiye genelinde ses getirecek bir klip çekmek isteyen Mehmet Atan ve Hüseyin Özkan, albümün kamuoyunda ses getirebilmesi için gerekli tanıtım ve PR’ın yapılmasının önem arz ettiğini dile getirdiler.

Trakya bölgesinde pek çok konser veren Alan 59 Grubu, Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenecek Kültür ve Sanat Festivalinde de sahne alarak, yeni şarkılarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: