Başkan Binayı Üniversiteye Devretmeye Hazır

Bartın Üniversitesi Öğretim görevlileri Kozcağız Yüksek Öğrenim Derneği’nin daveti üzerine geldikleri Kozcağız’da Belediye Başkanı Mustafa...

Bartın Üniversitesi Öğretim görevlileri Kozcağız Yüksek Öğrenim Derneği’nin daveti üzerine geldikleri Kozcağız’da Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret ettiler.

Kozcağız’a Yüksek okul veya Fakülte kazandırılması konusundaki düşüncelerini yineleyen Başkan Karaman, bunun için Belediye hizmet binasını Bartın Üniversitesi’nin emrine vermeye hazır olduklarını belirtti. Altı bine yaklaşan nüfusu ile Kozcağız Beldesinin ilçelerden bile büyük olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Karaman, Yüksekokul açılması konusunda tüm Kozcağız halkının hemfikir olduğunu ve bunu fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Karaman, “Beldemize gelecek öğrencileri de en iyi şekilde misafir edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Öğrencileri misafir etmek için belediye hizmet binasını boşaltmaya hazırız. Üniversitemiz ile el ele işbirliği içerisinde Rektörümüzün de gayretleriyle en büyük amacımız Kozcağız’a bir yüksek okul kazandırmak, en azından bir bölüm açılmasını sağlamaktır. Bunun için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Kozcağız Belediyesi’ni ziyaret edenler arasında Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Yavuz Çomarlı ve öğretim görevlileri yer aldı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Belediye binasından ayrılan Üniversite görevlileri Kozcağız’da tur atarak Çok Programlı lisesini de ziyaret etikten sonra Kozcağız’dan ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz