Başkan böyle mi uğurlanır!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı konuşmayı oturarak dinleyen sarı kırmızılı futbolcuların, Başkan giderken ayağa kalkmaması eleştiri konusu oldu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın dün futbolculara yaptığı derbi öncesi konuşma sırasında çekilen fotoğraflar olay yarattı.

Başkanlık dönemindeki son Fenerbahçe maçına çıkacak olan Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takıma hitaben yaptığı konuşmada, "Bu benim başkanınız olarak son Galatasaray-Fenerbahçe maçım. Sizden ilk defa özel bir jest bekliyorum. Bu maçı tabii ki kendiniz için, Galatasaray için kazanacaksınız ama biraz da benim için kazanacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal konuşma yaptığı sırada hiçbir futbolcunun ayağa kalkmaması, hatta Aysal odayı terkederken dahi ayağa kalkmamaları eleştiri konusu oldu.

Reklam
Reklam

NTV Spor'da, derbi öncesi yorumlarda bulunan Atilla Gökçe, "Bu konuşma sırasında futbolcular çok pasif kaldı. En azından ayağa kalkıp başkanı uğurlamaları gerekirdi" dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman da, Aysal'ın yanlış yerde futbolculara hitap ettiğini belirtti ve bazı oyuncuların bu konuşma sırasında uzakta kaldığını söyledi