Başkan Bozbey Hizmet Ve Projelerini Fuarda Anlatacak

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İstanbul’da düzenlenecek “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda hem Nilüfer’i, hem de...

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İstanbul’da düzenlenecek “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda hem Nilüfer’i, hem de Bursa’yı temsil edecek.

29 Mayıs’ta başlayacak ve 2 Haziran’a kadar devam edecek fuara, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek sosyal demokrat belediyeler katılacak. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda hizmet ve projelerini ayrıntılarıyla anlatma fırsatı bulacak. Bozbey, Nilüfer’de tamamladığı ve devam eden projelerinin yanı sıra kentsel gelişim, çevre, sağlık, sosyal hizmetler, spor, çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye gibi hizmetlerini geniş kesimlerle paylaşacak.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin her yerinden 61 sosyal demokrat belediyenin katıldığı buluşma halka açık olarak yapılacak. “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” sosyal demokrat belediyeciliğin hizmet anlayışı ve vizyonunu tanıtmayı hedefliyor. 29 Mayıs’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı konuşmayla başlayacak “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri” başlıklı buluşmad; vatandaşlar ücretsiz konser ve şenliklere katılma, ücretsiz sağlık hizmetleri ve doğal gıdalarla tanışma fırsatı bulacak.

Buluşmaya Anadolu’dan katılacak, yerel yönetiminin temel taşı olan 1500 muhtar da sosyal demokrat belediyelerce konuk edilecek. Buluşmada gıda güvenliği de ele alınacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz