Başkan Bozkuş’tan Hemşirelere Karanfil

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ‘Hemşireler Haftası’ münasebetiyle Kars Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hemşirelere karanfil...

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ‘Hemşireler Haftası’ münasebetiyle Kars Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hemşirelere karanfil verdi.

Başkan Bozkuş, Devlet Hastanesi’nde görevli hemşirelerle Hastane Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Hemşirelerin yoğun iş trafiğinde zaman zaman sıkıntı yaşadıklarına dikkat çeken Bozkuş, her türlü olumsuzluklara rağmen hemşirelerin görevlerini en iyi şekilde ifade ettiklerini söyledi.

Kars Devlet Hastanesi’nde görevli hemşirelerin Hemşireler Haftası’nı kutlayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Hemşirelik çok özveri, sabır ve güler yüzlü olmayı gerektiren bir meslek. Sizler zor olan bu mesleği çok güzel bir hale getiriyorsunuz. Bu önemli hizmetinizden dolayı hepinizi kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra tek tek hemşirelerle tokalaşan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, hemşirelere birer karanfil verdi. Başkan Bozkuş’a Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Üre’de eşlik etti.

Başkan Bozkuş, daha sonra hastane yönetime hemşirelerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: