Başkan Bulut’a Genel Sekreter Sümer’den hayırlı olsun ziyareti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.31 Mart yerel seçimlerinde Kilis Belediye Başkanı seçilen Mehmet Abdi Bulut’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
31 Mart yerel seçimlerinde Kilis Belediye Başkanı seçilen Mehmet Abdi Bulut’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer, özel idarenin birim müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’a makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Genel Sekreter Ramazan Sümer, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un daha önce 2 dönem Belediye başkanlığı görevini yaptığını, Kilis için yapacakları projelerde il özel idaresi olarak iş birliği yapacaklarını söyledi.
Başkan Bulut’da Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade ederek, tüm gücüyle Kilis’e hizmet etmek için çalışacaklarını, kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz