Başkan Bulutlar, Başarılı Boksörleri Kabul Etti

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şırnak'ta düzenlenen şampiyonada derece elde eden sporcuları makamında kabul etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şırnak'ta düzenlenen şampiyonada derece elde eden sporcuları makamında kabul etti. Türkiye Boks Şampiyonası'nda dereceye giren Palandöken Belediyespor Kulübü Boks Takımı sporcuları Ahmet Otcu, Doğukan Keteci ve Ahmetcan Bingöl, Başkan Bulutlar ile bir süre görüştü. Belediye olarak her zaman koşulsuz bir şekilde gençliğe ve geleceğe sahip çıkacaklarını belirten Bulutlar, şunları kaydetti: "Bugün bakıldığında gençliğimiz ve geleceğimiz olan bu sporcularımız artık dünya arenasında kendisine yer bulmuştur. Palandöken Belediyespor Kulübü sporcularımızdan, Mersin'de 17. Akdeniz Oyunları'nda güreşte altın madalya alan Erhan Bakır, İtalya Milano'da güreşte altın madalya alan Kenan Gör, Pasinler'de yapılan Türkiye Karakucak güreşlerinde takım halinde Türkiye Şampiyon oldu." Alınan başarıların günü birlik değil, kalıcı olduğunu ifade eden Bulutlar, sporcuların başarılarına karşılık 500 kişilik Avrupa standartlarında spor salonu yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz