Başkan Bulutlar, Halk İle Yüz Yüze

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle...

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında Başkan Bulutlar, mahallede yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm ile Belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalarını anlattı.

Göreve geldiği tarihten itibaren Palandöken Belediyesi’nin tüm çalışmalarını mahalle mahalle, ev ev dolaşarak halkla paylaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, önceki akşam Palandöken Belediyesi tarafından mahalleye yaptırılan Kültür ve Taziye Evin de halk toplantısı yaptı.

Reklam
Reklam

Palandöken Mahallesine Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat ile Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte adeta çıkartma yapan Belediye Başkanı Bulutlar,” Öncelikle şunu belirtmeliyim ki halkın için de olmak bana ayrı bir huzur veriyor. Bura da sizlerle birlikte rahat bir şekil de oturuyorsam ve yüzünüze baka biliyorsam ilçeye ve mahalleye bir şeyley vermişim ki huzur içerisin de sizlerle birlikte oturuyorum. Sizlere ne söz verdimse bu sözlerimin tamamını arkasındayım. Bir bir yerine getirmenin ve getirecek olmamın huzuru içerisindeyim. Yıllarca ihmal edildiğinizi biliyordum bunun için bu yılların vermiş olduğu ihmallerinizin izlerini silmek için imkanlarımızı zorlayarak gidermeye çalıştık. Bugün geldiğimiz nokta ise daha büyük düşünmek. Bu büyük düşüncemiz bu mahalle için Kentsel Dönüşüm. Yapmayı düşündüğümüz Kentsel Dönüşüm ilk etapta su deposu olarak tabir edilen kısımdaki dere yatağından aşağıya doğru 80 dönümlük bir alanı kapsayacak ikinci kısım olarak ta mahallenin tamamın da 210 dönümlük alandır. Tespit çalışmaları ve proje çalışmalarımız tamamlandı. Şuan da işimiz sadece Şehircilik Bakanlığının onayına kaldı.

Reklam
Reklam

PALANDÖKEN MAHALLESİ BAŞKAN BULUTLARLA İLKLERİ YAŞADI

Palandöken Mahallesi Muhtarı Nuri Bingöl, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar dönemi içerisin de bir mahalle olduklarını hissettiklerini söyledi. Muhtar Bingöl, “Öncelikle mahallemize gelerek bu şekilde bizlere yaptıklarınız ve mahallemiz için yapmayı düşündüklerinizi anlatmanız bizleri çok mutlu etti. İsteklerimizi, taleplerimizi ve şikâyetlerimizi dinlemenizle bizleri onura ettiniz. Sayın Başkanımızın dönemin de bu tür toplantılarımızı sık sık yaptık. Çokta faydalı ve verimli toplantılar oldu bir çok istek ve talebimizi son 4 yılda yerine getiren bir başkanımızın olması bizler için bir şans olarak görüyoruz. Bizim tüm mahalleli olarak isteğimiz Mahallemiz de düşünülen Kentsel Dönüşümü biran önce yapılmasıdır. Hem ilçemizin hem de mahallemizin gelişmesi ve modern bir şehir olması için bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: