Başkan Burma, Kardelen’e Konuk Oldu

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakent’te bulunan “Kardelen Sitesi” sakinlerinin konuğu oldu.Atakum’a 4 yılda 35...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakent’te bulunan “Kardelen Sitesi” sakinlerinin konuğu oldu.

Atakum’a 4 yılda 35 bin nüfus eklendiğini, ilçelerinin her geçen gün büyüyüp, geliştiğini belirten Başkanı Metin Burma, “Bu büyüme ve gelişmeye paralel olarak kentsel yaşamı geliştirmek adına yapılan çalışmalar nedeni ile bir takım sorunlarımızda oluyor. Ama bunlar, kocaman ve güzel bir resimde küçücük bir leke gibidir. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla Taflan’dan, merkeze kadar olan büyük coğrafyada halkımızın hayatın her alanında kullanması için pek çok tesisi hizmete sunduk, yenilerini de yapmaya iddialı bir şekilde devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafından insanlar burada yer almak istemektedirler. Atakum, Türkiye’nin tercih ettiği adeta bir yer haline gelmiştir. Bunu bir zenginlik olarak görüyorum. Atakum markası gittikçe değerleniyor. Bunu daha da artırmak, ülke genelinde parmakla gösterilebilir bir yer haline gelmek için çalışıyoruz. Buna katkı sağlamak için kente bir hatta iki meydanın mutlak suretle yapılması gerekmektedir. Bunu asla siyasi malzeme olarak kullanmıyorum. Bu, halkın gelecek projesidir. İlçemizin, kentimizin değerine değer katacak, sınıf atlatacak bir çalışmadır. Önümüzde güzel bir fırsat varken değerlendirelim, küçük siyasi hesapları bir kenara bırakarak, kent için ortak aklı çalıştıralım, bunu birlikte yapalım istiyorum. Halka sorun, ‘yüzme havuzu istiyorum’ diyorsa, ‘tamam, ben yanılıyorum’ der kenara çekilirim” dedi.

Reklam
Reklam

Halktan gelen şikayetleri çözme yolunda epeyce bir mesafe kat ettiklerini ama daha iyi olmak için uğraştıklarını vurgulayan Burma, “Sizlerden gelen şikayetleri algılamaya, anında veya zaman içinde çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda daha iyi olacağız. Elimizden geldiğince ama büyük bir çaba içerisinde çağdaş bir belediye olma yolunda ilerliyoruz” diye konuştu.

Belediye başkanlığını siyasi bir hırsla isteyen bir adam olmadığını, bunun kaderi olduğunu da söyleyen Başkan Burma, “Başkanlıkta 15. yılıma gireceğim. Halkın içinde tek başına, başım dik alnım ak yürüyebiliyorum. Belediye başkanı olmadan önce işi, gücü iyi, parası, pulu olan bir adamdım. Şimdiki durumumu göz önüne alırsak, başkanlığı bıraktığımda elimde bir tek emekli maaşım olacaktır. Ben, 15 yıl arkasında iktidar desteği olmadan, kendi ayakları üzerinde durmuş biriyim. Bundan asla da şikayetçi olmadım. Sizin hizmetinizdeyim. Sizden aldığım güç ve sevgi ile işlerimi yapıyorum. Başarılı da oluyorum çünkü başarı benim kodlarımda vardır. Başarısızlık diye bir şeyi kabullenmem” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: