Başkan Burma, Pir Sultan Abdal Derneği'ni Ziyaret Etti

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Pir Sultan Abdal Derneği’ni ziyaret etti.Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Pir Sultan Abdal Derneği’ni ziyaret etti.

Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Aslan Dağlı, “Biz 72 millet ile barış içinde sevgi içinde yaşamak istiyoruz. Bu ülkede bu sevgi ile dostluk içinde yaşayalım, savaş olmasın istiyoruz, diliyoruz. Biliyorsunuz Cem Evi projemiz gerçekleşiyor. Bunda en büyük emek bize her zaman destek çıkan Metin Burma başkanımız olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

"Sevgili can dostlarım" diyerek sözlerine başlayan Başkan Burma ise, “Bugün tarihte yaşanan acıların anma günü biçiminde aşure tertip etmişsiniz, siz bu acıları yaşamış insanlar olarak, bundan sonra yaşanmaması için elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Sizin gerçekten yakın dostlarım olarak görüyordum. İnsanlığınızı, hoşgörünüzü, hayata ve insana bakışınızı çok benimsediğimi söylemek isterim. İnsanların inançlarına karışmadan bu dünyada barış içinde yaşamak varken böyle boğuşmaları anlayamıyorum. Önümüzdeki süreç sıkıntılı görünüyor. Ancak insanlığın barış isteği ve kardeşçe yaşamak isteği sayesinde barış ortamının devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: