Başkan Burma, Taflanlılarla Buluştu

Samsun Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, halk toplantıları kapsamında bu kez Taflan bölgesi Merkez Mahallesi...

Samsun Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, halk toplantıları kapsamında bu kez Taflan bölgesi Merkez Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Taflan Meydanı’nda yapılan halk toplantısında konuşan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Ben sürekli halkla iç içe olmaya, sorun, istek ve şikayetleri ilk ağızdan dinlemeye ve çözüm bulmaya gayret ediyorum. Çağırıldığım her yere de seve seve gidiyor, bana bir öneriniz, talebiniz var mı diye de soruyorum. Beni dostunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz olarak kabul edin, çünkü ben sizi öyle görüyorum. Biz bir aileyiz, benim siyasi hiçbir hesabım ve beklentim yoktur. Ben Metin Burma olarak birbirimizle kaynaşma içinde, sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki yürütmenin peşindeyim. Halka hizmet etme noktasında herkesle işbirliği yapmaya hazırım. Bugüne kadar bölgenize yaptığımız hizmetler ortada ve sizin takdirinizdedir. Bunun haricinde Taflan’ın sosyal ve ekonomik hayatını canlandırmak, geliştirmek için düğün salonu ve hayvan pazarı projelerini hazırladım. Ufak tefek pürüzleri atlattığımız takdirde yapımına başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılanlar ise ulaşım, yol, doğalgaz, kanalizasyon başta olmak üzere çeşitli sorunlarını anlatarak, çözülmesini talep etti. Taflanlılar ayrıca bölgelerine yaptıklarını hizmetlerden dolayı Başkan Burma’ya teşekkür pankartı açtı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: