Başkan Burma’dan Kaldırım Denetimi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Yaptığımız asfalt ve kaldırımlar, herkes tarafından takdir görüyor ve beğeniliyor”...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Yaptığımız asfalt ve kaldırımlar, herkes tarafından takdir görüyor ve beğeniliyor” dedi.

Hızlı ve çağdaş bir çizgide büyümeyi sürdüren ilçelerinin ihtiyacı olan her türlü üst yapının hazır olması için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirten Başkan Metin Burma, “Biz, sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçeyiz. Yeni yollara, kaldırımlara ihtiyacımız var. Fen İşleri ekiplerimiz bunları karşılamak amacı ile büyük bir gayretle alt yapı ve inşaat faaliyetleri bitmiş cadde ve sokaklardaki çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaptığımız asfalt ve kaldırımlar herkesin takdirini kazanıyor. Bu da bize itici güç oluyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaldırım çalışmalarını yerinde görmek amacı ile gittiği 193. Sokak’ta, sokak sakinlerinin, “Doğal taş görünümündeki kaldırımlar için teşekkür ediyoruz. Ancak, araçlarımızı yol üstüne değil de evlerimizin önüne park etmek için kaldırımlara biraz meyil verilmesini istiyoruz” şeklindeki talepleri de olumlu karşılayan Başkan Burma, “Biz, Atakum’u güzelleştirmek istiyoruz. Bunu da Atakumlu için yapıyoruz. Sizlerden gelen her türlü öneri ve talebe de açığız. İsteğiniz yerine getirilecektir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: