Başkan Büyükaslan: Adıyamanspor’umuzu Yalnız Bırakmayacağız

Adıyaman Vefa 1946 Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kılavuz, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye...

Adıyaman Vefa 1946 Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kılavuz, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükaslan’ın Adıyamanspor’a verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını belirten Dernek Başkanı Kılavuz, “Belediye başkanımız sayın Muhammed Necip Büyükaslan’ın spora ve sporculara desteği her zaman olmuştur. Başkanlığı dönemde spor camiası önemli bir konuma gelmiştir." diyerek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Geçtiğimiz hafta Adıyaman’da oynanan Adıyamansor ile Derince Belediyespor maçına gelerek, takıma moral verdi. Her türlü desteği sağladı. Bunun için teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeni açılan derneğimizin açılışına gelerek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu vesile ile iade-i ziyaretine gelmiş bulunmaktayız. Kendisine her şey için şükranlarımızı ifade ediyoruz."

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise “Geçen ay içerisinde kuruluşunu tamamlayıp, nezih bir yerde çalışmaya başlayan Vefa 1946 Taraftarlar Derneği’nin açılışına gitmiş, kendilerini tebrik etmiştik. Bugün Dernek Başkanı Okan Kılavuz ve derneğin yönetim kurulu üyeleri bize iade-i ziyarete gelmiş bulunmaktadırlar." diyerek, şunları söyledi:

"Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri Adıyaman sevdasıyla yanıp tutuşan, memleketi için bütün gücüyle varlığını ortaya döken genç, dinamik, enerjik insanlardır. Adıyamanspor için bütün fedakârlığı yapan, stadı dolduran, meydanlarda haykıran bu kardeşlerimizin hakkı inkâr edilemez. Fedakârlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Kentimizin tek profesyonel futbol takımı ve medar-ı iftiharımız olan Adıyamanspor’umuzu da yalnız bırakmayacağız. Zaman zaman desteklerimiz olacaktır.

Reklam
Reklam

Pazar günü Derince Belediyespor ile yapılan maçta 3-0’lık net bir skorla galibiyet getirerek, bütün Adıyamanlıları sevindirdiler. Bu başarının devamını diliyoruz. Takımımızın başta teknik adamlarına, futbolcularına, teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanı ve yöneticilerine, tüm taraftarlara, taraftarlar derneklerine ve stadı dolduran hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: