Başkan Büyükaslan'dan Baro Ziyareti

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yeni seçilen Adıyaman Barosu Başkanı Av. Abdullah Tel'e hayırlı olsun...

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yeni seçilen Adıyaman Barosu Başkanı Av. Abdullah Tel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Büyükaslan, "Her iki yılda bir kongresi yapılan Adıyaman Barosu seçimi, geçtiğimiz Ekim ayında yeniden gerçekleştirildi. Yeni kongrede başkanlığa seçilen Avukat Abdullah Tel ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktayız. Seçilmelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Yapacakları hizmetlerden dolayı da ayrıca başarılar diliyor, yol arkadaşlarına ve Adıyamanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunmak istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Baro Başkanı Tel de, "Sayın Belediye Başkanımızın yapmış olduğu nazikane ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Adıyaman'a yapmış olduğu hizmetlere ek olarak Adıyaman Barosu'nun Adıyaman için yapacağı hizmetlere destek vermesini bekliyor ve bu konuda gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: