Başkan Çağlayan: “öğretmenlerimiz, Her Zaman Çocuklarımıza Yön Gösterir, Eğitim Ve Öğretim Yaşamlarında Yanlarında Olurlar”

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları...

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Cumhuriyet'in kuruluşu ile birlikte, öğretmenlerimiz her zaman özverili çalışmalarıyla ön planda olmuşlardır. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine ulaşabilmesi; eğitim ve öğretimin akılcı ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir.

Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir” sözüyle öğretmenlerin ne denli özverili ve saygın olduğunu en iyi şekilde anlatmıştır. Her ne olursa olsun öğretmenlerimize gerekli saygı ve sevgiyi mutlaka göstermeliyiz. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyor, ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: