Başkan Çağlayan’dan Huzur Evi Sakinlerine Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Eşi Figen Çağlayan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kırklareli Huzurevi sakinlerini...

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Eşi Figen Çağlayan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kırklareli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Kırklareli Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftasını kutlayan ve ellerini öpen Başkan Çağlayan, yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda anılmamasını, herkesin yaşlılara gereken saygı ve sevgiyi göstermesinin gerektiğini söyledi.

Başkan Çağlayan huzurevinde yaşayan vatandaşlar ile gerçekleştirdiği sohbetinde hayatın su gibi bir anda akıp gittiğini, fakat kendilerinin asla yalnız olmadığını, Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak her an yanlarında olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Başkan Çağlayan Huzurevi sakinlerine hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: