Başkan Çakır, Taştepe Mahallesi'ndeki Çalışmaları İnceledi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten ve bazı...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten ve bazı daire müdürleriyle birlikte Taştepe Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Burada açıklama yapan Belediye Başkan Ahmet Çakır, bu yıl kış mevsiminin yoğun geçmesi nedeniyle alt yapı çalışmalarının aksadığını belirterek, "Kış aylarında cadde ve sokaklardaki düzenleme çalışmalarına ara vermek zorunda kaldık. Kış mevsiminin yoğun geçmesi üst yapı ve alt yapıda tahrifatlar meydana getirdi. Bu tahrifatları gidermek için havaların düzelmesiyle birlikte sahadaki çalışmalarımıza başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Çakır, "Hedefimiz kısa bir süre içerisinde Taştepe ana yolunun tamamını bitirebilmektir. Yan yol geçişlerini, hem engelli geçişine uygun bir şekilde, hem de ara sokakların girişlerini düzgün bir şekilde, planlı bir şekilde yapıyoruz. Hem Taştepe yolunda hem de Melekbaba yolunda çalışmalar devam ediyor. Çevre yolu altında kalan Göztepe-Tandoğan bölgesinde de çalışmalarımızı başlattık" şeklinde konuştu.

"Şu anda devam eden 30 cadde ve sokağımızdaki çalışmaları da en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyoruz" diyen Çakır, çevre yolu altındaki bölgelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için yoğun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Çakır, "Çevre yolu altına bugüne kadar hizmetin eksik gittiği vatandaşlarımız tarafından ifade ediliyordu. Geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl da devam eden yatırımlarımızla bunu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Sosyal donatı alanlarının yapılmasına hız vereceğiz. Malatya'mızın dört bir tarafındaki çalışmalarımız bu sene de yoğun bir şekilde devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inceleme sonrası esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: