Başkan Çakır Yol Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Melekbaba Caddesi üzerinde daha önce yapımı tamamlanan alt yapı ile...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Melekbaba Caddesi üzerinde daha önce yapımı tamamlanan alt yapı ile kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol düzenleme kapsamında yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çakır, Melekbaba Caddesi'nin önemli arterlerden biri olduğunu, birkaç mahallenin ortak kullanım yolu olduğunu belirterek, yol üzerindeki altyapıların tamamlanmasından sonra asfaltının da kısa süre içerisinde yapıldığını ve caddenin çok güzel bir görünüme kavuştuğunu söyledi. İnceleme gezisi sırasında bölgedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet eden Çakır, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. İnceleme gezisinde, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ile bazı daire müdürleri ve Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: