Başkan Çakır'dan Polislere Sürpriz Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, polis bayramı münasebeti ile karakollara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette...

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, polis bayramı münasebeti ile karakollara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Çakır'a Belediye Başkan Yardımcıları Seyfullah Kaban, Sami Mollaoğulları ve İbrahim Çetinkaya eşlik ettiler.

Nöbetleri başındaki polisleri ziyaret ederek polis bayramlarını kutlayan ve onlara ikramlarda bulunan Çakır ve belediye yöneticileri, polis memurları ile bir süre sohbet ettiler.

Başkan Çakır karakol ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, polis teşkilatı mensuplarının görevlerinin zorluğuna dikkat çekerek, "Güvenli ve huzurlu bir ortam tesis ederek geceleri evlerimizde huzur içerisinde yaşamamızı, gündüzleri işimizi, ticaretimizi hayatımızı sürdürmemizi güvenlik güçlerimizin özverili çalışmalarına borçluyuz. Polis Bayramı vesilesi ile her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: