Başkan Çalışkan’dan Başarılı Projeye Kutlama

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, 70 proje içerisinde ilk 7'ye girerek Ankara'da yapılacak...

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, 70 proje içerisinde ilk 7'ye girerek Ankara'da yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Hisarcık Cumhuriyet Ortaokulu'nun "Sabunsuz Su Yok" projesini hazırlayan 8. Sınıf öğrencisi Abdurrahman Kanat ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Emel Maden’i tebrik etti.

İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, beraberinde İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen ile birlikte önce Okul Müdürü Ali Bütün’ü ziyaret ederek proje başarılarından dolayı kutladı.

Reklam
Reklam

Daha sonra "Sabunsuz Su Yok" projesini hazırlayan 8. Sınıf öğrencisi Abdurrahman Kanat ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Emel Maden’i tebrik ederek çeşitli hediyeler veren Çalışkan, okulun proje başarısının küçümsenmeyecek bir başarı olduğuna dikkat çekerek, ”Özel okulların ve kolejlerin iddialı projeleri arasından sıyrılarak ilk 7’e girmeniz ilçemizi ve bizleri onurlandırmıştır. İlçemizin ve okulumuzun tanıtımı açısından büyük bir başarıya imza attınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Biz parti teşkilatı olarak her zaman sizlere maddi ve manevi destek olmaya hazırız. Ankara'da yapılacak Türkiye finallerinde de başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: