Başkan Can ev ziyaretlerine devam ediyor

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.Bir yandan şehrin fiziki ve sosyal projelerle buluşturan Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında ayrıca vatandaşların çay davetine katılarak, sevinç ve üzüntülerini paylaşıyor.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Bir yandan şehrin fiziki ve sosyal projelerle buluşturan Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında ayrıca vatandaşların çay davetine katılarak, sevinç ve üzüntülerini paylaşıyor. Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Hemşehrilerimizin çay davetine icabet ediyoruz. Bizleri evlerinde ağırlayan her bir vatandaşımıza ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Bilecik’imizde çalınmadık bir kapı, sıkılmadık bir el bırakmayacağız. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı dinleme, talep ve görüşlerini almaya devam ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi gönül belediyeciliği diyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz