Başkan Can’dan kurumlara ziyaret

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.Belediye Başkanı Nihat Can, seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Belediye Başkanı Nihat Can, seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Can, “Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarımız kapsamında ilimizdeki kurumlardan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldik. Şehrimiz ve insanımız için yapabileceğimiz çalışmaların notunu aldık. Kurumlar arasındaki işbirliği ile kültürel, sanatsal ve spora yönelik ne tür çalışmaların yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz