Başkan Canlı taburcu oldu

Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği’nin son gününde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Gümüşhane Belediye...

Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği’nin son gününde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, hastaneden taburcu oldu.
Saldırı sonrası iki gün müşahede altında tutulduğu Gümüşhane Devlet Hastanesi’nden, sabah saatlerinde eşi Müzeyyen Canlı ile birlikte ayrılan Başkan Canlı, hastane çıkışı sırasında vatandaşların ‘geçmiş olsun’ dileklerini kabul etti.
Kendisini ziyaret eden herkese teşekkür eden Başkan Canlı, olayların bu seviyeye gelmesinden dolayı üzüntülü olduğunu söyledi. Canlı, “Bu durumumuza şükürler olsun. Daha farklı şeyler olabilirdi.” dedi.
Başkan Canlı’ya 10 gün iş göremez raporu verildiği öğrenilirken, saldırıyı gerçekleştiren Erkan Ş. dün çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Arzular E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz