Başkan Çaylı, Başarılı Öğrenciyi Altınla Ödüllendirdi

5. sınıf öğrenciler arasında yapılan devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavından 500 tam puan alarak...

5. sınıf öğrenciler arasında yapılan devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavından 500 tam puan alarak Türkiye 38’incisi olan Eldirek İsmail Sarıkaya İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Dereli, okul müdürü ve öğretmeni ile birlikte Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı’ya ziyarette bulunurken, Başkan Çaylı, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, “Öncelikle başarılı öğrencimizi bizlere bu gururu yaşattığı için kutluyorum. Eldirek Köyü, Karaçulha Beldesi’nin mücavir alanı olan bir köydür. Bu nedenle idareciler olarak dereceye giren bu öğrencilerimizi ödüllendirmek bizim görevimizdir. Bu sınavda 500 tam puan alarak Türkiye derecesi yapmak her öğrenciye nasip olmaz. Bu başarısında dolayı öğrencimizi, öğrencimizin başarısında emeği geçen okul müdürüne öğretmenlerine ve ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Güven Yiğit ise “Devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavından okulumuz öğrencilerinden Merve Dereli güzel bir başarıya imza atarak bizleri onurlandırdı. Bizde bu mutluluğumuzu bugün Karaçulha Belediye Başkanımız Yusuf Çaylı ile paylaşıyoruz. Başkanımızda bu başarılı öğrencimizi altınla ödüllendirdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Merve Dereli ise hedefinde fen lisesi ve ileride tıp fakültesini okuyabilmek olduğunu belirterek, “Bu başarımı dershaneye gitmede öğretmenlerimin destekleri ile elde ettim. Okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: