Başkan Çelik, MHP genel merkezi ziyaret etti

MHP'li Gülek Belediye Başkanı ve Tarsus Belediye Başkan A.Adayı M.Tekin Çelik, Ankara'ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

16.sı düzenlenen Karboğazı Zafer Şöleni çalışmaları doğrultusunda Ankara’ya giden Gülek belediye başkanı MHP Tarsus belediye başkanı adayı M.Tekin Çelik MHP genel merkezinde eski ilçe başkanı Ali Şimşek ve İlçe yönetim kurulu üyelerinden Yusuf Cerit’le beraber, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Başkanlık Divanı Üyesi, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şefkat Çetin, Başkanlık Divanı Üyesi Genel Sekreter Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Büyukataman, Başkanlık Divanı Üyesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sadir Durmaz, Başkanlık Divanı Üyesi Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Karakaya ile görüş alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Yapılan sohbette konuşan Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, MHP’sinin yükselen grafiği vatandaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmektedir.

Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesini MHP’sinin mutlaka kazanacağını ve bu konuda kimsenin bencillik yapmaması gerektiğini, partimizin Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de kazanmaya en yakın parti olduğunu belirtti.

Büyükşehir yasası ile Büyükşehir belediye başkanlarının hizmet noktasında yetkilerinin çok genişletildiğini, bu hizmeti layıkıyla yapacak başkanın MHP’sinin adayı olacağını dile getiren Genel Başkan Bahçeli şöyle devam etti;“Önceden programımız olması nedeniyle Karboğazı’na katılamayacağım. Karboğazı Zaferi Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biridir.

Bu tarihi olayı gündemde tutan genç nesillere aktaran her iki belediye başkanına da tebrik ediyorum. Karboğazı Kuvayi Milliye anıtı bölgenin ziyaret ettiği bir mekân haline gelmiş olması beni çok mutlu etti.

Karboğazı’nda yapılacak şölene katılacak bütün vatandaşlarımıza selamlarımı sunuyor, herkesi saygıyla selamlıyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz