Başkan Çelikcan: Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutalım

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yeşilay Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması...

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yeşilay Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması gerektiğini söyledi.

Çelikcan, "Bağımlılık yapan ürünler gençlerimiz ve dolayısıyla toplumumuz açısından ciddi tehditler oluşturmaktadır. Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma ve onların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için gerekli altyapının oluşturulması hepimizin görevidir." dedi.

Kültür evlerinde önemli çalışmalar yapıldığını anlatan Çelikcan, "Yeni hizmete açtığımız kültür evlerimizde gençlerimize yönelik eğitici ve öğretici kursların yanı sıra spor etkinlikleriyle de onların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayacak ortamlar hazırlarsak onların da kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlarız. Geleceğimizin teminatı olan yarınlarımız olacak olan çocuklarımızı iyi yetiştirdiğimiz, eğittiğimiz, beden ve ruh sağlıklarını koruyabildiğimiz oranda yarınlarımıza güvenle bakabiliriz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz