Başkan Çerçioğlu, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Aydın Belediyesi Ramazan ayı süresince köy ve mahallelerde kurduğu iftar sofralarında Aydınlıları buluşturmaya devam ederken,...

Aydın Belediyesi Ramazan ayı süresince köy ve mahallelerde kurduğu iftar sofralarında Aydınlıları buluşturmaya devam ederken, köy ve merkezdeki iftar sofralarına giden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

İmamköy iftar çadırını ziyaret eden Başkan Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara hayırlı ramazanlar dilerken, tek tek görüşüp sorunlarını dinledi.

Başkan Çerçioğlu’nun İmamköy iftar çadırını ziyaret etmesinden mutluluk duyan İmamköylüler Başkan Çerçioğlu ile fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Reklam
Reklam

İmamköy’de vatandaşlarla buluşan Başkan Çerçioğlu’na 38 yaşındaki Fadime Yıldırım isimli vatandaş “Başkanım köyümüze hoş geldiniz. Köylerde kurduğunuz iftar çadırları ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Sizin gibi başarılı ve çalışkan bir başkanın ancak alnından öpülür” şeklinde seslenerek Başkan Çerçioğlu’nu alnından öptü.

Vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Her yıl geleneksel olarak kurduğumuz iftar çadırlarında bu yılda yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımıza bu ilgi için teşekkür ediyorum. İmamköy’de vatandaşlarımız ile birlikte iftar soframızda buluştuk. Burada vatandaşlarımızın övgü dolu sözleri beni çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: