Başkan Çerçioğlu Yörüklerle Kahvaltıda Buluştu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu.Aydın Yörük...

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği üyeleri Başkan Çerçioğlu’nu büyük sevgi ile karşılarken kahvaltıya CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanı Muhsin Aydoğdu ve dernek üyeleri katıldı.

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanı Muhsin Aydoğdu, her zaman kendilerine destek olan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarından son derece memnunuz ve her zaman yanındayız. Belediye Başkanımıza Aydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek üyeleri ile tanışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi. Kahvaltının ardından dernek üyesi Fadime Abalı, Başkan Çerçioğlu’na yazma hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: