Başkan Cingil "ab Krizine Karşı Sosyal Belediyecilik Sempozyumu"na Katıldı

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Ankara HiltonSA Otel'de düzenlenen "AB Krizine Karşı Sosyal Belediyecilik"...

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Ankara HiltonSA Otel'de düzenlenen "AB Krizine Karşı Sosyal Belediyecilik" konulu sempozyuma, Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı NALAS delegesi olarak katıldı.

Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı NALAS, Türkiye Belediyeler Birliği, T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı, Yıldırım Belediyesi ve Keçiören Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan ve Avrupa'dan 14 ülke temsilcilerinin de yer aldığı sempozyumda, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, NALAS Başkanı ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile NALAS Temsilcisi Vesna Travljanin birer konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Ülkemizden de çok sayıda belediye başkanının katıldığı sempozyumda, sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirilen başarılı çalışmalar ve Avrupa'da yaşanan ekonomik krizin sosyal belediyeciliğe etkileri anlatıldı. Ankara'da düzenlenen "AB Krizine Karşı Sosyal Belediyecilik" konulu sempozyumun ardından Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, 30-31 Mart 2013 tarihleri arasında RİXOS Grand Otel Ankara'da düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da konuşma yaptığı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı IV. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz