Başkan Çırak, ‘Hedefimize ulaşacağız’

AK Parti Çukurova ilçe 14.Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Çukurova ilçe teşkilatının 14. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ve divanın oluşturulmasını ardından açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, seçim havasına girdiklerini ifade ederek, ‘Haftanın 4 günü sokaklardayız” dedi.

Yeni ilçe binasında ilk danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Çırak, katılımcılara yönetimin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yerel seçim çalışmaları sürecine girdiklerini ifade eden Çırak, Çukurova’da seçimi kazanacakları sözünü verdi. Çırak, “Çukurova belediyesinin almamamız için bir sebep yok. Burada en az yüzde 50 oy alma kapasitemiz var. Hedefimize sıkı çalışma ile ulaşacağız. Kendimize güveniyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya, AK parti Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Akar, ile çok sayıda partili katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: