Başkan Çoban, Gemi Tersanesinde İncelemelerde Bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sosyal projeler için kullanılması planlanan gemi, tekne ve gondol alımı...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sosyal projeler için kullanılması planlanan gemi, tekne ve gondol alımı için Yalova'daki tersanelerde incelemelerde bulundu.

Yalova'daki tersanelerde, gemi mühendisleri ve tersane yetkilileriyle görüşen Başkan Burhanettin Çoban, burada yapılan küçük gemi, tekne ve gondolları inceledi. Ziyaretleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Çoban, Akarçay ilçesinin genişliğinin ve derinliğinin vermiş olduğu avantajı en iyi şekilde değerlendirerek, bu durumu sosyal aktivite bakımından en iyi şekilde kullanmayı hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Akarçay'ın ilave çalışmalarla her yıl daha da güzelleşeceğini belirten Başkan Çoban, başlangıç itibariyle gezinti tekneleri, gondollar ve küçük çaplı gemilerle sosyal yönünü geliştireceklerini söyledi. Ziyaretlerde Başkan Çoban’a ayrıca Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz