Başkan Dağ’a Romanlardan ödül

Dağ’a Kavarna Romanları tarafından ‘Fahri Belediye Başkanı’ ödülü verildi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, kardeş şehir olan Bulgaristan’ın Kavarna kentinde düzenlenen Roman Bayramı’na katıldı. Dağ’a burada Kavarna Romanları tarafından ‘Fahri Belediye Başkanı’ ödülü verildi.

Çiftlikköy’ün iki kardeş şehrinden biri olan Bulgaristan’ın Kavarna kentinde düzenlenen Uluslararası Kavarna Roman Bayramı’nın onur konuğu olan Belediye Başkanı Metin Dağ, burada temaslarda bulundu. Her yıl 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılan Dağ’a Kavarna Romanları bir de ödül verdi.

Reklam
Reklam

Etnik toleransın geliştirilmesi ve kardeşlik ilişkilerinin sağlamlaştırılması nedeniyle ‘Fahri Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Başkan Dağ, burada yaptığı konuşmada din, dil, ırk ayrımı gözetmeksin tüm dünya milletlerine eşit şekilde yaklaşılması gerektiğini ifade etti. Dağ, her iki kardeş belediyenin bundan sonra AB projeleri başta olmak üzere her alanda sürdürülebilir bir işbirliği sağlayacağını belirtti.

Kavarna Belediye Başkanı Tsonko Tsonev tarafından ağırlanan ve burada çeşitli temaslarda bulunan Başkan Dağ, “Böyle bir ödüle layık görülmekten büyük onur duydum” diye konuştu. Başkan Dağ, meslektaşı Tsonev ve heyetini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çiftlikköy’de ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: