Başkan Dağ’ın Öğretmenler Günü mesajı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ mesajında, “Sevgi ve fedakârlıkla yarınlarımıza yön veren değerli öğretmenlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri özveriyle yetiştirmeye devam edeceğine olan inancım sonsuzdur” dedi.

Başkan Dağ açıklamasında şunları söyledi:

“Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine erişmesinde şüphesiz ki en büyük görev öğretmenlerimizindir. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder’ sözleri, Türk öğretmenine duyduğu güvenini ve beklentiyi ifade etmektedir. Bu beklentinin bilincinde olan öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, yarınları sevgi ve fedakârlıklarıyla şekillendiren öğretmenlerimize, '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bir kez daha sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: