Başkan Dağıstanlı’ya Ziyaret

HATAY (AA)- Türk-Alman Kültür Derneği Başkanı Şahabattin Atlı, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı’yı makamında ziyaret etti.

HATAY (AA)- Türk-Alman Kültür Derneği Başkanı Şahabattin Atlı, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı’yı makamında ziyaret etti. Yayladağı ve yapılan çalışmalar hakkında Dağıstanlı’dan bilgi alan Atlı, Kiel ile Antakya’nın kardeş şehir olduğunu hatırlatarak, Kiel’in Antakya’ya eğitim, sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda büyük desteği olacağını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağıstanlı ise Alman Kültür Derneği bünyesinde oluşturulan ve kadın kolları üyelerinin 7 kişilik bir heyetle Almanya’ya gittiğini belirterek, ilişkilerin devam etmesinde belediye olarak katkı sunmaya devam edecekleri kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: