Başkan Dalgıç ncelemelerde bulundu

Başkan Dalgıç,Yunanistan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, bazı incelemelerde bulundu.

TRAKYAKENT Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 6 – 7 Ekim 2012 tarihleri arasında bulunduğu Yunanistan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, bazı incelemelerde bulundu.

Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Mahalle Muhtarları ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet ile Gümülcine Başkonsolosu O. İlhan Şener, Gümülcine Belediye Başkanı Georgios Petridis, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara’yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Batı Trakya’da önemli ziyaretlerde bulunduklarını belirten Başkan Dalgıç, “Batı Trakya’daki soydaşlarımızı ziyaret ederek onların her zaman yanında olduğumuzu kendilerine ilettik. Mahalle muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte çok sıcak karşılandık. TRAKYAKENT Belediyeler Birliği ve Birlik Üyesi Belediyelerimiz ile de her zaman Batı Trakya’nın yanında olduğumuz mesajını çok güçlü bir şekilde verdik” ifadelerine yer verdi.

Birlik Başkanı Dalgıç, Yunanistan programında ayrıca Doğu Makedonya Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Kavala Belediye Başkanı Konstantinos Simitsis ile de bir görüşme gerçekleştirirken, 2012 yılından başlamak üzere Birlikler arasında işbirliği oluşturulması açısından, ilişkilerin daha da geliştirilmesi gerektiği yönünde öneri ve fikirlerini paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: