Başkan Dede: Meclis Üyesi, Bayan Personele Saldırdı

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Belediye Meclis üyesi Muzaffer Sonduk'un, yanındaki bir kişiyle birlikte imar...

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Belediye Meclis üyesi Muzaffer Sonduk'un, yanındaki bir kişiyle birlikte imar müdürlüğündeki bayan personel Burçak Uzel’e saldırdığını söyledi.

Olay yerinde inceleme yapan Başkan Dede, 1.5 yıldır imar planı üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Dede “BDP’nin meclis üyesi Muzaffer Sonduk, başkasının işini takip etmek üzere daireye geliyor. Memur arkadaşımızla görüşüyor. Bizim personel de 'çapınız ve tapunuzla gelmeniz gerekiyor' demiş. Buna karşın arkadaşımız memura hakaret ediyor. Sonduk’la birlikte gelen bir kişi, memura saldırıyor ve kapı ile bilgisayarları kırıyor. Karşılarında bir erkek olsa veya fiili mukavemet olsa aklım erer. Bir bayana karşı bu şekilde hücum etmelerine mana veremiyorum. Bir daire içinde bunu kınıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye binasına gelen polis, Muzaffer Sonduk ve Hayrettin Sevinç'i gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: