Başkan Demirtaş, Sağlık-Söz Sendikası Ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Sözü Sendikası (Sağlık-Söz Sen) Başkanı Mümin Dedeoğlu ve sendika üyeleri...

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Sözü Sendikası (Sağlık-Söz Sen) Başkanı Mümin Dedeoğlu ve sendika üyeleri tarafında organize edilen Acem Tekkesi'nde düzenlenen sabah kahvaltısında sendika üyeleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bir insanın, dünyaya geldiğinde, ilk tutuğu el, bir sağlık çalışanının eli iken; hayatının son anlarını yaşayan bir insanın, hayata tutunmak için uzattığı elini yakalayan elde, sağlık çalışanını elidir." dedi.

Yoğun katılımın olduğu Acem Tekkesi'nde düzenlenen birliktelik ve kaynaşma kahvaltısına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Sağlık-Söz Sendikası Başkanı Mümin Dedeoğlu, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, MHP İl Yönetiminden Ömer Yıldız, sendika üyeleri ve aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

DEDEOĞLUN’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Kahvaltıda söz alan Sağlık-Söz Sendikası Başkanı Mümin Dedeoğlu, "Bu gün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yürekten yaşıyorum. Şu anda, sağlık ve sosyal hizmetler işkolunda faaliyet gösteren sendika sayısı birden çok olsa da sağlık çalışanlarının sorunları tektir ve çözümü de tektir. Sendikalar, sorunlara farklı pencerelerden bakıyor olsalar da, sorunlar ortaktır. Bugün, burada bir araya gelen sağlık çalışanları: "Biz, biriz ve büyük bir aileyiz diyebilmenin en güzel örneğini sergilemişlerdir.Ben bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan bu etkinliğimize ev sahipliği yapan İlkadım Belediye Başkanım Necattin Demirtaş’a teşekkür ederek yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

DEMİRTAŞ İNANDIK VE İLÇEMİZDE İLKLERE İMZA ATTIK
Çalışanlar için en önemli sivil toplum kuruluşu olan sendikaların, bu noktada çok önemli bir fonksiyonu olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Sağlık çalışanları sendikalara üye olmalı ve faaliyetlerine katılmalıdırlar. Sendikaya üye olmak sendikanın amaçlarını gerçekleştirmek için çalışmaya gönüllü olmak anlamına gelir. Şehrimize ve halkımıza hizmet götürme noktasında çalışan herkesi sendikalara üye olmaya ve faaliyetlerini desteklemeye davet ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Görev geldiği tarihten itibaren İlkadım ilçesini güzelleştirmek ve geliştirmek adına yapmış olduğu çalışmalardan SAMBİS, Hilal Kart, Trafik Eğitim Pisti, Çöpünüz Altın Olacak Engeller Ortadan Kalkacak, Atık Yağ Toplama,Askıda Ekmek, Yer altı Çöp Konteynır uygulamaları hakkında Sağlık-Söz Sendikası üyelerine bilgi veren Başkan Demirtaş, "Programlı bir çalışma ile inandık ve hizmetlerimizi hayata geçirerek bir ilçemize yakışır ilklere imza attık.” şeklinde konuştu.

Programın sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katılımcılarla günün anısına fotoğraf çektirip belediyenin çalışmalarını anlatan çeşitli hediyelerin bulunduğu çantaları takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: