Başkan Demirtaş, tekkeyi ağırladı

İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş, 9. Ulusal Geometri Sempozyumu katılımcılarını Acem Tekkesi'nde ağırladı.

İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş, 9. Ulusal Geometri Sempozyumu katılımcılarını Acem Tekkesi'nde ağırladı.

Bu yıl 9.su düzenlen Ulusal Geometri Sempozyumu'na yurt içi ve yurt dışından katılan geometri alanında söz sahibi bilim insanları, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile kahvaltıda buluştu. Acem Tekkesi'nde gerçekleşen kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Demirtaş, davetlilere kısaca Samsun'u tanıttı. Samsun'un ülkenin kurtuluşunun başladığı yer olduğunu, bu bakımdan Türk tarihinde öneminin bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Demirtaş, 9. Geometri Sempozyumu'nun Samsun'da yapılmasının kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından Demirtaş'a plaket takdim edildi.

Kafile adına konuşma yapan Prof. Dr. H. Hilmi Hacışahinoğlu ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Samsun'a hayranlığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz