Başkan Deniz: İlçemizi Modernleşmesi Için Çalışıyoruz

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ilçeyi yaşanılır, modern bir kent yapmak için çalıştıklarını söyledi....

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ilçeyi yaşanılır, modern bir kent yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Deniz, göreve geldikleri günden itibaren şehrin alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydetti. Başkan Deniz, "Belediyemiz her konuda olduğu gibi temizlik işlerinde de oldukça titiz davranıyor. İlçemizdeki bütün mahallelerimize çöp konteyneri yerleştirdik. Eskiden çöp toplama işlemi haftada bir gün yapılırdı. Şimdi ise yeni aldığımız 3 araçla günlük çöpleri alıyoruz. Temizlik konusundaki hassasiyetimiz vatandaşlarımızın da takdirini topluyor." dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl itibariyle 77 bin metrekare alanda parke, bordür ve yağmurlama sistemi çalışmalarına başlanacağını ifade eden Başkan Deniz, "Önümüzdeki günlerde havanın ısınmasıyla bu çalışmalarımıza başlayacağız. Görevi devraldığımızda belediyemizin borcu 15 trilyon liraydı şuan bu borç 12.5 trilyon liraya kadar düştü. Bir yandan borcumuzu ödemeye çalışırken diğer yandan diğer yandan ilçemize yatırım yapıyoruz. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yapıyoruz. Su depolarımıza jeneratör aldık ve otomasyon sistemi ile klorlama yapıyoruz. Vatandaşlarımıza son derece sağlıklı bir şekilde su ulaştırıyoruz. Ayrıca mahallelerimizde vatandaşlarımızın rahatlıkla dinlenebilecekleri, çocukların oynayacakları park alanları yapıyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: