Başkan Dinç Muhtarları Dinledi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Toplantı Salonu'nda bir toplantı düzenleyerek, muhtarların sıkıntılarını dinledi.Belediye Başkan...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Toplantı Salonu'nda bir toplantı düzenleyerek, muhtarların sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda mahallelerin sıkıntı ve sorunları ele alınırken, 2013 yılında yapılması planlanan çalışmalar birimlerin programlarına kaydedildi.

Mahalle muhtarları sırasıyla kendi mahallelerinin eksiklerini ve yapılması gereken konuları dile getirerek Belediye Başkanı İrfan Dinç'e anlattılar. Bir ay önce Çankırı geneline 40 bin ton asfalt atarak Çankırı tarihinde görülmemiş bir rekora imza atan Çankırı Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getiren mahalle muhtarları, "Çankırımız ve halkımız için birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınız ve projelerinizde de ortak çalışmalar yapacağız." dediler.

Reklam
Reklam

Kendisinin teşkilatçılıktan geldiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç'de, "Birlikte hareket etmenin çok faydalı olduğunu çok iyi bilen insanlardan birisiyim. Hep birlikte, Çankırılılar için özverili bir şekilde en iyisini, en layıkını yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olmalıyız. El atmadık mahalle, sokak ve Cadde bırakmadık. Peki, her şey tamam'mı diyoruz? Hayır, yapacak o kadar çok işimiz var ki, insanımızı refah içerisinde yaşatana kadar çalışacağız." diyerek, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: