Başkan Dişli Ve 40 Kişilik Sakarya Heyeti Kosova'ya Gidiyor

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Belediyesi Meclis üyeleri, bazı belediye birim müdürleri Kosova'ya gidiyor.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Belediyesi Meclis üyeleri, bazı belediye birim müdürleri Kosova'ya gidiyor.

Aralarında Sakarya Valiliği, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Müftülüğü ve Sakarya Üniversitesi Öğretim üyelerinin de bulunduğu heyet bugün ilk ziyaretlerini saat:14.00'te Klina Belediyesi'ne yapacak.

10 Mayıs Perşembe günü Priştine'de Meclis Başkan Vekili Enis Kervan'la görüşme yapacak olan heyet daha sonra, Kosova Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Cuneyd Ustaıbo ile Priştine Üniversitesi Rektörü Ramë Muja,Kosova Ticaret Odası Başkanı Saffet Gërxhalıu ile görüşme yapacak.Akşam saat 17:00'de ise T.C. Büyükelçisi Songül Ozan ziyaret edilecek.Sakarya heyeti, akşama Priştine Üniversitesi Salonu'nda Sakarya Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin hazırladığı konseri izleyecek.

Reklam
Reklam

Heyet ziyaretlerinin son günü olan 12 Mayıs Cumartesi günü ise Priştine Belediye Başkan Yardımcısı Avdullah Hoti ile görüşme yaptıktan sonra Prizren Belediye Başkanı Ramadan Muja ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Lopar ile de görüşme yaparak akşam saat:19.00'da Adapazarı Belediyesi tarafından Sinan Paşa Camii'nde düzenlenen mevlüte katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: