Başkan Doğan, 28 Haziran Mahallesini Gezdi

Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sokak sokak gezerek...

Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sokak sokak gezerek sorunları yerinde tespit ediyor.

28 Haziran Mahallesinde incelemelerde bulunan Doğan, gezi sırasında çocuklarla yakından ilgilenerek onlara hediyeler verdi. Dört saat süren mahalle inceleme gezisinde Başkan Doğan'a, Meclis Üyeleri Muhammer Biner, Mahmut Öztürk ve İsmail Gün, 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül, Başkan Yardımcıları Murat Demir ve Mehmet Öztürk ile daire müdürleri de eşlik etti. Kent estetiği çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ifade eden Başkan Doğan, gezi sırasında mahalledeki eski metruk binaları tespit etti. Bu yapılar için gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Doğan, kentin çehresini değiştireceklerini ve bu sayede İzmit'in hakkettiği turizm potansiyelini daha kolay yakalayacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Mahalle incelemesi sırasında vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Doğan, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almayı ihmal etmedi. Vatandaşlara mahallelerinde yapılmasını istediklerini soran Doğan gelen talepleri tek tek not aldırdı. Üçyol Meydan Düzenlemesi için yürütülen çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar Başkan Doğan'a çalışmaları için teşekkür etti.

İncelemeler sırasında belediye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Doğan, mahallede gördüğü eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması için daire müdürlerine talimat yağdırdı. Başkan Doğan yaz ayının güzel hava koşullarından yararlanmak için hızla hareket edilmesini konusunda daire müdürlerini uyardı. Mahalle gezisinde yapılan incelemeler sonucunda Cevher Dudayev Park oyun grubu yenilenmesi ve parka fıtness aletlerinin eklenmesi, Dr. Ahmet Sadık Parkı yenilenmesi, Dere, Güneşli, Duman ve Elmalı Sokaklarında asfalt çalışmasının başlaması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: