Başkan Doğan, Başkonsolusu Yemekte Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Valiliğini ziyaret için geldiği kentimizde, bir dizi temasta...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Valiliğini ziyaret için geldiği kentimizde, bir dizi temasta bulunan Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Aleksander Velev'i yemekte ağırladı.

Sekapark Marmara Balık Lokantası'ndaki yemeğe Konsolos Yardımcısı Todor Petrot, Balkan Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Metin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkonsolos Velev, konukseverliği nedeniyle Başkan Doğan'a teşekkür ederken, İzmit'i çok beğendiğini tarih ve doğanın bütünlüğü karşısında etkilendiğini söyledi. Başkan Doğan da, tarihsel mirasın korunması adına belediyenin yaptığı çalışmalardan söz etti. Bulgaristan ve Türkiye ilişkilerine de kısaca değinen Doğan, " İzmit Belediyesi, Mestanlı Belediyesi ile kardeş belediyedir. Birbirimizi ziyaret ettiğimiz zamanlarda çok güzel anılarımız oluştu. En kalıcı hizmet, insanların gönlüne yapılan hizmettir. Bu anlamda böylesi ilişkileri çok yararlı görüyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: