Başkan Doğan Cumhuriyet Parkında İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çocuk parkı olarak da bilinen Cumhuriyet Parkı’nda yapılan çalışmaları...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çocuk parkı olarak da bilinen Cumhuriyet Parkı’nda yapılan çalışmaları inceledi.

Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin hareketliliğinin ve cazibesinin artacağını belirten Doğan, “ Burası İzmit’in en güzel yerlerinden biri olacak” dedi.

Cumhuriyet Parkı’nın sanat parkına dönüştürüleceğini belirten Başkan Doğan, ”Cumhuriyet Parkımız fiziki görünümüyle halkımızın hizmetine hazırlanıyor. Bizde belediye olarak çalışmaları adım adım takip ediyoruz, çok ummalı çalışma var. Altyapı çalışmasını bitirdik. Anıtlar Kurulu’ndan onaylı bir projeyi uyguluyoruz. Cumhuriyet parkımız bir sanat parkına çeviriyoruz, hem fiziksel görünümüyle hem de fonksiyonuyla çok farklı olacak. Havuzumuz, süs havuzları, amfi tiyatromuz, özellikle gençlerimizin sanatsal aktivelerini yapacağı alanlar olacak. Meydanda bulanan otobüs duraklarıyla ilgili bölgenin daha ferah ve insanların beklerken sıkılmaması alanlar oturma alanlarıyla çok rahat edecekler. Çocuklarımız için yeni oyun grupları kuracağız. Burası şehrimizin en göz alıcı yeri olacak’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: