Başkan Doğan Eski Ve Yeni Muhtarları Buluşturdu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’te bulunan eski ve yeni muhtarları biraraya getirdi.İzmit Belediye...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’te bulunan eski ve yeni muhtarları biraraya getirdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde Gölkaypark’ta gerçekleşen yemeğe AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli Muhtar Derneği Başkanı Süleyman Şen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Demir ile İzmit’te görev yapan eski ve yeni muhtarlar katıldı.

Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği yemekte Başkan Doğan, muhtarların demokrasinin kılcal damarları olduğunu, İzmit’te hizmet veren eski ve yeni mahalle muhtarlarını aynı masada görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

“İzmit’e hizmet etmek büyük bir onur ve büyük bir sorumluluktur. İzmit’te görev yapan muhtarlarımızda bunun farkındalar” diyen Doğan, “İzmit Belediyesi olarak muhtarlarla koordineli bir çalışıyoruz. Mahallelerin yaşadığı sorunları en iyi o mahallelerin sakinleri bilir. Muhtarlarda o mahalle yaşayanlarının temsilcisidir. Bizler, mahallelerde yapacağımız hizmetlerde bu faktörü göz ardı etmeyeceğiz. Bu dönem ve geçmiş dönemde hizmet veren tüm muhtarlara teşekkür ediyorum’’dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve İzmit Muhtar Derneği Başkanı Ahmet Demir, İzmit’e hizmet etmiş yeni ve eski muhtarları bir araya getirdiği için başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

Mahallelerin sorunlarını bir bir dile getiren muhtarlar verilen hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler. Muhtarlar İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, ‘’İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan bizlere önem veren, her zaman yanımızda olan ve istediğimiz zaman her derdimize koşan bir başkan. Bizlerde her zaman onun yanındayız” diye konuştular.

Reklam
Reklam

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a muhtarlara yaptığı yardım ve katkılardan dolayı teşekkür ederek Başkan Doğan a hediye verdi.

Yemek sonrasında İzmit Fevziye Cami imamlarından Faruk Çoban tarafından Kuran-ı Kerim okunarak ebedi aleme göç eden muhtarların ruhlarına dua gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: