Başkan Doğan Esnafın Yanında

Çeşitli programlar aracılığıyla sürekli olarak halkın arasında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan periyodik...

Çeşitli programlar aracılığıyla sürekli olarak halkın arasında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan periyodik aralıklara esnaf ziyaretleri düzenliyor. Başkan Doğan son olarak Kadıköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi esnafıyla buluştu. Başkan Doğan’ı esnaf ziyaretinde Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım eşlik etti.

Turan Güneş Caddesi’nde hizmet veren esnafı tek tek dolaşan Başkan Doğan, “Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Esnaf vatandaşla, başkan esnafla, vatandaş başkanla hep bir aradayız. Bu kente hizmet eden bir Belediye Başkanı olarak her zaman halkla esnafla yanyana olmaya çalışıyorum. Sıkıntılarını, taleplerini bizzat görüyorum. Belediyecilik sokakta halkın arasında yapılırsa başarılı olursunuz” dedi.

Reklam
Reklam

Zaman zaman gerçekleşen ziyaretlerden memnun olduklarını belirten esnaflar, “Başkan Doğan, bizden biri. Gelir çayımızı içer bizi dinler. Sorunumuza çözüm arar. Yapacağım dediğini yapar, yapamayacağı şeyi söyler boşuna söz vermez. Başkan esnaf değil, eş dost ilişkimiz var” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: