Başkan Doğan Esnafla Yanyana

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Ayı’nda da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Haftada en...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Ayı’nda da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Haftada en az bir kez esnaf ziyaretleri yapan Başkan Doğan, son olarak İnönü Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde Başkan Doğan'a İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaş eşlik etti.

İnönü Caddesi üzerinde hizmet veren esnafı tek tek dolaşan ve her birini dikkatle dinleyen Başkan Doğan, esnafın gelişimi ve kazançlarının artması adına yapılacak olan çalışmalara destek olmaya hazır olduğunu söyledi. İnönü esnafı, çocuk parkında bulunan tuvaletin bir an önce açılmasını istedi. Başkan Doğan tuvaletlerin kısa bir süre sonra açılacağını ve ücretsiz olacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: