Başkan Doğan Fen İşleri Müdürlüğü Çalışanları İle Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışma tempoları hızlanan belediyenin...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışma tempoları hızlanan belediyenin şantiye işçileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Doğan, İzmit Belediyesi Tepeköy Şantiyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışan araç sürücüleri ile biraraya geldi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş ve birim amirlerinin kendisine eşlik ettiği şantiye ziyaretinde işçilerle sohbet eden Başkan Doğan, “Sizler benim mahallelerdeki temsilcilerimsiniz. Biz İzmit’i daha güzele ulaştırmak için gece gündüz çalışan güçlü ve büyük bir ekibin parçalarıyız. Bu ekipte başkan, müdür, amir, şef, işçi hepimiz çok çalışmak zorundayız. İzmit Belediyesi’nin büyük bir başarısı var. Bu başarı sadece benim başarım değil, hepimizin başarısı” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların hizmetler konusunda çok duyarlı ve titiz olduklarına dikkat çeken Doğan, "İşinizi yüreğinizle yapın. İşinize sevginizi katın. Her zaman bu işi daha iyi nasıl yaparım diye düşünün. Başarı onu gerçekten isteyenlerin olur. Sizlerde başarmak isteyin. Unutmayın biz bu şehri daha da güzel yapmak için halkımızdan emanet aldık. Bizim var olma amacımız ve patronumuz İzmit halkı. Patronumuza hesap veremeyeceğimiz hiçbir işi yapmayın” diyerek işçileri çalışmalarında titiz davranmaları yönünde uyardı.

Şantiyede görev yapan belediye personeli Başkan Doğan'ın kendilerine destek olan bir yönetici olduğuna vurgu yaparak, "Bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Başkanımızda bize her zaman değer veriyor. Belediye çatısı altında hiç kimseyi ayırmıyor, hepimize eşit davranıyor. Bizleri dinleyen ve önemseyen Başkanımıza desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: