Başkan Doğan, Güreşçilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirpaşalı güreşçiler ile kahvaltıda buluştu. Bekirdere Üçyol Mevkii’nde hizmet...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirpaşalı güreşçiler ile kahvaltıda buluştu. Bekirdere Üçyol Mevkii’nde hizmet veren Altınoluk Pastahanesi’nde güreşçilerle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Doğan spora her dalda destek verdiklerini ifade etti.

İzmit Belediye Meclis Üyesi Muammer Biner’in kendisine eşlik ettiği buluşmada İzmit Belediyesi olarak spor alanında yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Doğan güreşçiler ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Doğan’’İzmit Belediyesi olarak amatör spora ve sporculara her zaman destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Güreş bizim ata sporumuz. Güreş sporuna çok önem veriyoruz. Güreşin her zaman iyi noktalara gelmesinde bizlere düşen görevler var, bunların bilincindeyiz. İnanıyorum ki burada bulunan güreş sporuna gönül vermiş kardeşlerim çalışma ve azimleriyle çok iyi yerlere gelecekler. Şimdiden tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bekirpaşalı güreşçilerin antrenörü Şener Sar, "Başkanımız Dr. Nevzat Doğan her zaman yanımızda bugün de biz güreşçileri kahvaltıda ağırlayarak bizleri motive etmiştir. Belediye Başkanımıza güreş spora verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından güreşçilerle sohbete devam eden Başkan Doğan kahvaltı sonrası tüm sporculara hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: